Ledningsgruppscoaching, Styrelsecoaching, Team-coaching (TCFS)

Teamcoaching kan vara ett alternativ när en nybildad grupp ska komma igång med sitt arbete eller när en arbetsgrupp inte längre kan arbeta ihop; man kanske har fastnat i gamla roller och arbetssätt och behöver hjälp för att komma vidare. Det kan också vara en ledningsgrupp som vill ha stöd när det gäller att sätta mål, skapa en gemensam värdegrund och en hållbar vision. Se över spelregler att nycklar för framgång.

 

COACHING AV LEDNINGSGRUPPER / STYRELSER

Vi ger ledningsgrupper/styrelser och högre chefer gemensamma verktyg för att navigera företaget framåt.  Effektiva och väl fungerande ledningsgrupper är enormt viktiga för att utveckla företag, få styrning utifrån affärsidé och skapa effektiva strukturer. Coachningen är utifrån detta anpassat för att skapa en stödstruktur för högre chefer och utveckla ledningsgruppen för att skapa trygghet inför förändring och utveckling. 

Konkret arbetar vi både med gruppen och individen för att ge dem en förståelse för gruppens gemensamma roll och ansvar för organisationens utveckling och kommunikation och för att hitta bättre sätt att lösa såväl nya som gamla uppgifter. Vi har som ett verktyg DISC beteendeprofil som alla genomgår och får fram olika beteendemönster och hur man kommunicerar. Samt hur man fungerar under press. Där ser vi styrkor och hur ni kan hitta ”spelregler” för just er grupp.

 

Vi vill gärna möta er för ett första kostnadsfritt möte där vi ser över era utmaningar och möjligheter. 
Vi möts hos er eller våra lokaler på Karlavägen 18 nära humlegården.

 

Kontakta: VD Patrik Sandberg, 0734-478080, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." style="color: #000000;">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.